GC Het Koetshuis bestaat volgend seizoen 10 jaar. Tijdens deze periode werd een talrijk en trouw publiek opgebouwd en organiseerden een grote schare culturele actoren vele evenementen in ons gemeenschapscentrum. Ook meer en meer organisaties buiten Roosdaal maken graag gebruik van onze accommodatie, waardoor het publiek steeds blijft groeien. De website, de maandelijkse e-nieuwsbrief, de infoschermen in het gemeenschapscentrum en het gemeentehuis en de seizoenbrochure zijn de kanalen waarmee het rijke vrijetijdsaanbod van GC Het Koetshuis wordt bekendgemaakt.

Door partner in cultuur te worden, kan u uw bedrijf of zaak in de kijker zetten bij de bezoekers van gemeenschapscentrum Het Koetshuis. We nemen uw advertentie op in onze informatiekanalen zodat deze een heel seizoen lang zichtbaar blijft tijdens alle evenementen die er plaatsvinden. Pik je zelf graag een cultuurvoorstelling mee of wil je een klant of een goede zakenrelatie verrassen met een fijn avondje cultuur, dan kan dit ook. Het partnerschap bevat immers verschillende formules. U vindt zonder fout een formule die bij uw zaak past.

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer info, aarzel dan niet om de medewerkers van het gemeenschapscentrum te contacteren. Meer info over de verschillende formules vindt u hieronder. Met het inschrijvingsformulier kan u op eenvoudige wijze uw partnerschap indienen.

Graag ontvangen we de inschrijving voor de ‘full partners’ ten laatste op 1 mei 2018. Zodoende kunnen we de nieuwe brochure tijdig afwerken om deze aan het publiek te overhandigen bij de uitverkochte voorstelling van Jan Jaap van der Wal op 26 mei 2018.

Contact: 054 89 49 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hieronder voor de inhoud van de verschillende formules en het  inschrijvingsformulier.