We hebben mooie vooruitzichten! De zomer komt eraan en na een deugddoende vakantie wacht er weer een veelbelovend cultuurseizoen in Gemeenschapscentrum Het Koetshuis.

Tijdens het seizoen 2017-2018 vind je opnieuw een gewikt en gewogen aanbod van avondvoorstellingen, namiddagvoorstellingen voor medioren en senioren, niet te missen films, boeiende lezingen en interessante vormingen. Het palet is wederom wijds: humor en muziek, een groep en een solo-act, retro of eigentijds, innemend of ontspannend. Het is nu aan jou om te komen genieten van al dat moois.

De grote belangstelling voor onze voorstellingen doet veel plezier en sterkt ons in de overtuiging dat velen graag in ons gemeenschapscentrum vertoeven. Daarom blijven we de interessante abonnementenformules aanbieden.

De brochure wordt in Roosdaal huis-aan-huis verspreid en niet-Roosdaalse bezoekers krijgen hun exemplaar via gewone zending toegestuurd. Wil je er nu al alles over te weten komen, dan kan je door hier te klikken de brochure laden. Het bestelformulier vind je via deze link.

Wat nu nog rest, is samen met ons hunkeren naar het seizoen 2017-2018.

Verkoopformule Inhoud Prijs
(incl. 6% BTW)
Start verkoop

Luxe-abonnement

12 voorstellingen

+ gratis ticket voor de 4 filmvoorstellingen op donderdagavond

€ 135,00

Zaterdag 10 juni 2017 om 9:00 uur (tot 12:00 uur)

Avondabonnement

9 avondvoorstellingen

+ gratis ticket de 4 filmvoorstellingen op donderdagavond

€ 115,00

Namiddagabonnement

3 namiddagvoorstellingen

€ 25,00

Keuzeabonnement

Stel zelf je abonnement van minimaal 5 voorstellingen samen aan een voordeliger tarief + gratis ticket voor 3 filmvoorstellingen

Duid je keuze aan op het bestelformulier

Losse tickets aan basisprijs of met eventuele kortingen (-26j., +60j., begeleiderspas)

1 of meerdere tickets per voorstelling

Duid je keuze aan op het bestelformulier

Woensdag 14 juni 2017 om 18:00 uur (tot 19:30 uur)

Tot binnenkort!