Ga verder naar de inhoud

Onder hetzelfde dak

Stedelijke Academie voor muziek, woord en dans Ninove (filiaal Roosdaal)

Kantoor: Strijtemplein 15 - Telefoon: 054 89 49 09 - e-mail: academieninove@roosdaal.be

Kunst beleven op (mensen)maat.

De Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans wil een veelzijdige artistieke vorming op maat aanbieden aan jong en oud in Ninove, Haaltert, Liedekerke en Roosdaal. Wij leiden kinderen, jongeren én volwassenen op tot kunstbeoefenaars en kunstliefhebbers. We besteden in het bijzonder aandacht voor een kwalitatieve ontwikkeling van artistieke competenties op maat van de leerling.

We bieden 3 domeinen van het deeltijds kunstonderwijs aan: Muziek, Woordkunst-drama en Dans, een volwaardig kunstonderwijs naast het reguliere dagonderwijs. 

Aanbod vanaf de leeftijd van 6 jaar (1ste graad), volledige opleiding over 4 graden. Vanaf de derde graad: keuzemogelijkheid tussen verschillende opties en leertrajecten. Domein muziek: vanaf de tweede graad keuze tussen klassiek en jazz-pop-rock. Domein dans: vanaf de derde graad keuze tussen klassiek, hedendaags en jazzdans.

Wekelijkse lessen van 1 september tot 30 juni, van maandag tot en met zaterdag, naschools en ’s avonds.

Rosales, rustig genieten in het eetcafé van GC Het Koetshuis


Strijtemplein 15 - Telefoon: 0497 46 24 25 - e-mail: info@rosales.be

Met Rosales bevinden we ons op een uniek kruispunt van rust en beleving in het pittoreske Strijtem. Als onderdeel van gemeenschapscentrum “Het Koetshuis” in Roosdaal vormen we mee het kloppende hart van de activiteiten in de gemeente. Je kan bij ons rustig genieten van een zonovergoten terras met zicht op wat het prachtige Pajottenland te bieden heeft. Familiaal en toegankelijk voor iedereen. 

Erfgoedcel Rausa vzw

Erfgoed Rausa wil zich toeleggen op het registreren, archiveren en ontsluiten van alles wat er zich aan immaterieel en materieel erfgoed aandient tussen de boorden van de Dender en de Lombeekvallei op het grondgebied Borchtlombeek, Onze-Lieve-Vrouw Lombeek, Pamel en Strijtem.

Jeugdhuis Splinter vzw

sinds 1991

... en hoe was jouw weekend?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van onze activiteiten.

Nu inschrijven