Ga verder naar de inhoud

Tickets & Abo's

Alle abonnementen en tickets voor alle evenementen kan je rechtstreeks via deze website kopen. Klik op onderstaande knoppen voor het abonnement dat je wenst. 

Voor tickets per voorstelling, zoek je in de agenda de voorstelling die je wenst bij te wonen en klik de knop 'ticket'. 

Lukt het je niet om jouw abonnement of tickets via het platform aan te kopen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Abonnement 12

Geweldig! Je mist geen enkele voorstelling van het seizoen 2024/2025 want dit abonnement bevat 1 ticket voor de 12 voorstellingen en een gratis ticket voor alle films.

Abonnement 9

Mooi! Met dit abonnement heb je jouw ticket vast voor de 9 avondvoorstellingen. Een ticket voor alle avondfilms krijg je er gratis bovenop.

Abonnement 5+

Maak een keuze van minimum 5 voorstellingen uit het aanbod en geniet meer voor minder. Bovenop dit abonnement krijg je een gratis ticket voor 3 filmvoorstellingen naar keuze.

Abonnement senioren

Dit abonnement bevat 1 ticket voor 3 namiddagvoorstellingen speciaal georganiseerd voor de senioren.

Filmabonnement

In dit filmpakket zitten 6 niet-te-missen films!

Tickets

Bestellen

  • Via ons ticketplatform kan je voor alle voorstellingen die in GC Het Koetshuis plaatsvinden tickets aankopen;
  • Telefonisch op het nummer 054 89 49 00;
  • Via mail naar tickets@koetshuisroosdaal.be;
  • Avondkassa: de balie opent telkens een half uur vóór aanvang van de voorstelling. Bij gastvoorstellingen blijft de balie gesloten.

Betalen

Online-betalen kan volledig veilig via bancontact/payconiq. Aan de balie kan dit met de kaart (Bancontact/Visa/Mastercard) en Payconiq. Tickets voor voorstellingen georganiseerd door GC Het Koetshuis kan je betalen met de cultuur- en sportpas (elektronische betaalkaart) van Pluxee of Edenred.

Ontvangen

Jouw tickets ontvang je per e-mail en of kan je op vraag door ons laten afdrukken. 

Tip: Sla jouw tickets op in je smartphone dan hoef je ze niet af te drukken.

Ben je je tickets verloren of vergeten? Geen probleem, we hebben je gegevens geregistreerd en we bezorgen je een duplicaat. 

Prijzen en kortingen

Naast de gewone ticketprijs gelden er bij voorstellingen die GC Het Koetshuis organiseert, verschillende kortingen. Bij aankoop van een los ticket is er een korting voor jongeren (jonger dan 26 jaar) en senioren (vanaf 65 jaar) van toepassing. Personen met een beperking die in het bezit zijn van een begeleiderspas, kunnen hun begeleider gratis meenemen naar een voorstelling in GC Het Koetshuis. Om hiervan gebruik te maken, vragen we vooraf te reserveren en moet je in het bezit zijn van deze pas tijdens de voorstelling. Deze pas is enkel geldig bij voorstellingen georganiseerd door GC Het Koetshuis. Op vertoon van de European Disability Card geniet je een korting op de basisticketprijs. De geldende prijs is vermeld onder EDC. Ken je de European Disability Card nog niet, dan kan je alle info hierover vinden via www.eudisabilitycard.be .

Kortingen zijn echter niet cumuleerbaar.

De ticketprijzen van gastvoorstellingen staan eveneens vermeld bij het evenement. Voor deze voorstelling kan je geen tickets aankopen met cultuurcheques. 

Online

We raden je aan om een account aan te maken. Hiermee behoud je steeds een overzicht over jouw aankopen kan je altijd aangekochte tickets opnieuw bekijken en indien nodig opnieuw opladen.

Voordelen:

  • Je ontvangt jouw tickets na betaling in jouw mailbox. Je hoeft je niet te verplaatsen of in de rij te wachten.
  • Je drukt de tickets af wanneer het jou past of je slaat ze op op jouw telefoontoestel.
  • Je kunt tickets doorsturen naar anderen die met jou naar het evenement gaan.

Wachtlijst

Is de voorstelling van jouw keuze uitverkocht, schrijf je dan zeker in op de wachtlijst.  Als je op de wachtlijst staat, contacteren we je van zodra er nieuwe tickets beschikbaar zijn.

Ik heb een ticket, maar ...

  • ... ik kan niet komen. > Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild. We proberen wel jouw ticket door te verkopen maar enkel wanneer de voorstelling volledig uitverkocht is.
  • ... ik vind het niet meer. > We hebben jouw aankoop goed geregistreerd en kunnen je snel een duplicaat bezorgen.
  • ... de voorstelling wordt geannuleerd. > Indien de voorstelling, omwille van welke reden ook, niet kan doorgaan nemen we zo snel mogelijk met jou contact op. We zorgen er voor dat het bedrag van jouw aankoop wordt terugbetaald.

Tickets teruggeven?

Verkochte en niet-gebruikte tickets worden niet geruild of terugbetaald.

Gastvoorstellingen

Vele derde organisaties en verenigingen organiseren evenementen in GC Het Koetshuis. Via de agenda kan je ook voor deze voorstellingen tickets kopen. De ticketprijzen zijn steeds vermeld bij het evenement. Denk er aan dat de organisator niet hetzelfde tariefplan hanteert zoals bij voorstellingen georganiseerd door GC Het Koetshuis. 

Tickets voor gastvoorstellingen kunnen niet betaald worden met cultuur- en sportcheques.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van onze activiteiten.

Nu inschrijven