Ga verder naar de inhoud

Onze infrastructuur

Een locatie nodig?

GC Het Koetshuis beschikt over verschillende lokalen waar evenementen kunnen georganiseerd worden. De nodige info vind je hieronder.

Gelieve de beschikbaarheid van de locatie eerst na te vragen alvorens het aanvraagformulier in te dienen.

Schouwburg

De schouwburg is het kloppende hart van het gemeenschapscentrum en beschikt over 280 comfortabele zitjes (waarvan 32 aangepaste plaatsen voor andersvaliden en 96 seminariestoelen). Deze zaal - met een fantastische akoestiek - is uiterst geschikt voor theater, concerten, filmvoorstellingen, lezingen, ...

Vergaderen, organiseren en vieren

Op de eerste verdieping, boven het eetcafé, bevindt zich een zaaltje waarin kan vergaderd, georganiseerd en gevierd worden. Het zaaltje biedt plaats aan een 60-tal personen en is voorzien van divers audio-visueel materiaal. In de nabijgelegen keuken kan je indien gewenst een feestmaal voorbereiden of opwarmen. Deze zaal is ook vlot bereikbaar via de personenlift vlakbij.

Bewegen

Deze zaal is geschikt voor dans en zachte activiteiten zoals yoga of lichaamsbeweging. Het lokaal is voorzien van 2 spiegelwanden en is enkel te betreden met speciaal schoeisel of blootsvoets. 

Buiten

Tussen het Koetshuis en de Kristus Koninglaan ligt een uitgestrekte parktuin met een zeer mooi typisch Pajots uitzicht. De weide en het buitentheater lenen zich uitstekend voor de organisatie van openluchtevenementen. Op de evenementenweide zijn tevens de nodige nutsvoorzieningen (water en elektriciteit) aanwezig die na aanvraag en mits betaling van de retributie kunnen voorzien worden. Belangrijk: bij de organisatie van buitenevenementen dient u rekening te houden met diverse regelgevingen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van onze activiteiten.

Nu inschrijven