Ga verder naar de inhoud

Veel gestelde vragen

Kijk even hieronder of je verder geholpen kan worden met één van de antwoorden die andere mensen ook al verder hielpen.

Even/oneven & Genummerde zit/vrije zit

De schouwburg heeft 2 ingangen: 1 voor de even stoelnummers en 1 voor de oneven stoelnummers.

Meestal is op jouw ticket een stoelnummer vermeld (rij = letter - stoel = nummer). Voor sommige voorstellingen worden tickets zonder stoelnummer verkocht. In dit geval kan je zelf een plaats kiezen of wordt je een plaats toegewezen. 

Wat mag niet?

Eten en drinken laten we niet toe in de zaal. Vóór en ná de voorstellingen kan je in het eetcafé en onze foyer terecht voor een lekkere hap en een frisse drank. 

Uit respect voor de artiesten en de andere bezoekers schakel je je telefoon uit bij elke voorstelling. Het is verboden foto’s, film- of geluidsopnames te maken tijdens de voorstelling.

We gaan ervan uit dat er in het algemeen met respect gebruik wordt gemaakt van de infrastructuur van het gemeenschapscentrum. 

Deuren

Bij voorstellingen van onze eigen programmatie openen de deuren van de foyer en half uur vóór aanvang van de voorstelling. 15 à 20 minuten vóór het begin van de voorstelling openen we de zaaldeuren. 

Laatkomers worden niet meer toegelaten in de zaal. Tickets worden in dit geval niet terugbetaald of omgeruild. 

Vestiaire

In de foyer kan je je jas achterlaten. De vestiaire is echter niet bewaakt. Zorg ervoor dat je waardevolle zaken niet in je jas laat zitten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van onze activiteiten.

Nu inschrijven