Ga verder naar de inhoud

Partner in cultuur

27 MRT. 2024|AANRADERS
© Leo Van Vreckem

Partner in cultuur

GC Het Koetshuis is het culturele hart van Roosdaal. Voor velen is dit de plek waar de culturele honger wordt gestild en waar ontmoeting en verbinding wordt gevonden. Daarnaast is het voor vele lokale verenigingen, maar ook uit de nabije regio, de locatie bij uitstek om lezingen, dansvoorstellingen, cultuurvoorstellingen, … te organiseren. Kortom, GC Het Koetshuis krijgt veel bezoekers over de vloer.

Een doeltreffende promotie van al deze activiteiten is voor ons van groot belang. Daarom publiceren we eind mei een seizoenbrochure in een oplage van 6.000 exemplaren, verdelen we deze brochure over heel Roosdaal, publiceren we alle evenementen op strategisch geplaatste infoschermen (in de schouwburg, in de foyer, in de hal van het gemeentehuis), versturen we maandelijks een elektronische nieuwsbrief en vind je alle geüpdatete info op deze website.

Door partner in cultuur van GC Het Koetshuis te worden, kan ook jij via deze kanalen jouw bedrijf of zaak in de kijker zetten. De advertentie blijft een heel seizoen lang zichtbaar bij onze bezoekers en toont jouw betrokkenheid aan het lokale culturele leven. Pik je zelf graag een cultuurvoorstelling mee of wil je een klant of een goede zakenrelatie verrassen met een fijn avondje uit, dan is een bedrijfsabonnement het ideale relatiegeschenk.

Via onderstaande knoppen vind je de beschrijvingen van de verschillende formules en het inschrijvingsformulier. Je vindt er ongetwijfeld een formule op maat van jouw zaak of één die perfect in jouw budget past.

Ben je geïnteresseerd of wens je meer info, aarzel dan niet om de medewerkers van het gemeenschapscentrum te contacteren. Graag ontvangen we de inschrijving voor de ‘full partners’ ten laatste op 11 mei 2024. Zodoende kunnen we de advertentie opnemen in de nieuwe brochure die in de laatste week van de maand mei wordt bedeeld.

Alvast bedankt.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van onze activiteiten.

Nu inschrijven