Ga verder naar de inhoud

Het Grote Classic Stories Muziekjaaroverzicht

Korneel De Clercq, Senne Guns & Laurens Billiet

Je kent Senne Guns en Lokko van hun succesvolle theatertournee, van televisie (De Popquiz en Amai Zeg Wauw) en van de keyboards en trommels bij Admiral Freebee, Douglas Firs of Zimmerman.

Korneel De Clercq hoor je dagelijks als presentator bij Radio 1 en in de podcast Koken met Classics, waarin hij samen met Senne muzikale klassiekers fileert. Kortom, genoeg droogkomische muzikale wijsheid voor het allereerste, alomvattende muzikale jaaroverzicht uit de vaderlandse geschiedenis. Samen met een special guest die het afgelopen muziekjaar mee kleurde, wagen ze zich aan rake observaties, persoonlijke verhalen en culinaire analyses. Is Taylor Swift echt zo goed als Shakespeare en Bach, wat deed Nederland Europapapatverdorie op het Songfestival, waarom is Beyonce met de country van Mumford & Sons gaan lopen, is er ondertussen al wereldvrede of moet het beste echt nog komen?

Een prettig gestoorde terugblik op 2024 met veel live muziek, Soulwaxwaardige remixes en verrassende onthullingen uit de backstage. 

Welkom bij Het Grote Classic Stories Muziekjaaroverzicht 2024.

Prijzen
€18 Basisprijs
Bekijk meer prijscategorieën
TAGS
Humor
Muziektheater
Programma GC Het Koetshuis

Speeldata

Klik op het uur om tickets te kopen.
ZATERDAG 30 NOVEMBER 2024

Ook iets voor jou?

Karin Jacobs | 'Moederpijn'

Org.: FERM Roosdaal
Theater
Een getuigenis; luchtig, ontroerend en herkenbaar.
do 30 mei
20:00
Roosdaal
Tickets Meer lezen

'Vastbenoemd'

Jasper Posson
Humor
Volg je dromen! Dat advies kreeg Jasper van zijn ouders mee. En de droom, dat was stand-up comedian worden. Kom kijken! Help de droom mee…
vr 31 mei
20:00
Roosdaal
Tickets Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van onze activiteiten.

Nu inschrijven