Ga verder naar de inhoud

'The Billy Joel & Elton John Tribute'

Piano Man Band

De carrières van zowel Billy Joel als Elton John spannen beide inmiddels ruim 50 jaar. Dat vraagt om een feestje! De twee wereldsterren staan bovendien allebei nog overeind, trekken nog steeds volle stadions en hun tijdloze hits veroveren nog altijd nieuwe harten. Om dit ongekende succes te vieren, brengt de Piano Man Band een bijzondere muzikale ode aan de twee wereldsterren.

Zanger en pianist Daniel Roos is al van jongs af aan groot liefhebber van de muziek van zowel Billy Joel als Elton John. Er ligt dus een vanzelfsprekendheid in de keuze om aan beide artiesten een eerbetoon te houden. Naast optredens met verschillende bands in binnen- en buitenland en meerdere theatertournees, heeft Daniel ook meerdere jaren als barpianist opgetreden. Zoals zijn muzikale helden ook ooit begonnen zijn. Billy Joel haalde uit zijn tijd als barpianist de inspiratie voor de klassieker Piano Man, waarnaar de band daarom ook vernoemd is. De band van een “piano man” als eerbetoon aan de twee grootste “piano mannen” van de popmuziek!

Daniel weet met zijn heldere stem, grote bereik en podium-skills als geen ander de jonge Billy en Elton te benaderen. Maar ook het latere werk van beide artiesten wordt grote eer aangedaan door Daniel en zijn strakke en enthousiaste band. Aan alles wordt gedacht: van saxofoonsolo's en prachtige dwarsfluit licks tot accordeonpartijen en scheurende gitaren.

Piano Man Band speelt de hits en mooiste en meest swingende nummers van zowel Billy Joel als Elton John: van Piano Man tot My Life en Your Song tot Rocket Man en I'm Still Standing en daarnaast ook liedjes voor de echte kenners. Met de energie en de sound van de shows uit hun hoogtijdagen brengt de Piano Man Band muzikaal hét ultieme eerbetoon aan de twee zangers/pianisten!

Daniel Roos: zang, piano

Ferdi Schaap: drums

Thom Goosens: bas

 Mark Voorbergen: gitaar, zang

Franca Voorbergen: toetsen, zang

Emiel de Jong: saxofoon, dwarsfluit, zang

Prijzen
€20 Basisprijs
Bekijk meer prijscategorieën
TAGS
Muziek

Speeldata

Klik op het uur om tickets te kopen.
VRIJDAG 26 APRIL 2024

Ook iets voor jou?

Peter en de Wolf

Loemeks Muziek Kollektief & Triangel Pamel
Muziektheater
Opvoering van Peter en de Wolf, een muzikaal sprookje van Sergej Prokofjev, door de muzikanten van het Loemeks Muziek Kollektief en de…
za 27 apr.
18:00
Roosdaal
Tickets Meer lezen

KUNSTkijkers 2024

KUNSTkijkers
Vernissage en ontmoeting met de kunstenaars Expositie 'Spiegels'Tweejaarlijks kan je in Roosdaal genieten van het kunstenfestival…
vr 03 mei
20:00
Roosdaal
Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van onze activiteiten.

Nu inschrijven